Get Adobe Flash player

Ко је на мрежи: 50 гостију и нема пријављених чланова

 

Одељење VII и VIII разреда основне школе у Првој крагујевачкој гимназији пружа могућност ученицима обдареним за природне науке да унапреде своја знања и развој ускладе са властитим израженим способностима.

Ученици VII и VIII разреда настављају школовање према наставном плану као и у свим другим основним школама. Разлика је једино у проширеном градиву математике, физике и рачунарства и информатике, које резултира учешћем на престижним такмичењима у земљи и иностранству из тих предмета.

У среду 01. марта 2017. у 20:00 часова почиње бесплатна припремна настава из математике коју организујемо за ученике VIразреда основних школа, и коју могу похађати сви заинтересовани ученици. Сви кандидати за упис у VII разред, у јуну обављају разговор са школским педагогом и полажу тест способности из математике.

Састанак са родитељима и ученицима заинтересованим за упис у VII разред одржаће се у среду 1. марта 2017. у 19:30 часова у свечаној сали Прве крагујевачке гимназије.

Уколико имате питања можете нас контактирати на телефоне 034/335-938 (Директор) и 034/301-870(Помоћник директора) или преко еmail-a prvagimnazijakg@yahoo.com

Очекујемо Вас

                                        

                                    Директор

                                                       Славица Марковић

 

Одељење обдарених ученика математичке гимназије (I-см) и одељење обдарених ученика рачунарске гимназије (I-си) у Првој крагујевачкој гимназији пружа могућност ученицима да унапреде своја знања и развој ускладе са властитим израженим способностима.

У среду, 01. марта 2017. у 20:00 часова почиње бесплатна припремна настава из математике коју организујемо за будуће ученике I-см и I-си одељења, а коју могу похађати сви заинтересовани ученици.

Састанак са родитељима и ученицима заинтересованим за упис уI-см и I-си одељењаодржаће се у среду 01 марта 2017. у 19:30 часова у свечаној сали Прве крагујевачке гимназије.

Уколико имате питања можете нас контактирати на телефоне 034/335-938 (Директор) и 034/301-870(Помоћник директора) или преко еmail-a prvagimnazijakg@yahoo.com

                                                  Директор

                                                      Славица Марковић

 

 

 

 

gimn4.jpg