Get Adobe Flash player

Ко је на мрежи: 18 гостију и нема пријављених чланова

 

Телеком Србија је до сада организовао три оваква конкурса на којима су учествовали ученици „Математичке гимназије“ у Београду, гимназије „Јован Јовановић Змај“ у Новом Саду и гимназије „Светозар Марковић“ у Нишу,  а овог пута ту прилику ће имати и ученици „Прве крагујевачке гимназије“, „Ваљевске гимназије“ и гимназије „Болyаи“ у Сенти.

Ако вам је програмирање један од омиљених предмета, онда ће за вас ово бити права прилика да покажете своје програмерско умеће и осмислите апликацију у Андроид ОС која би могла да буде корисна пречица у свакодневној комуникацији и која би допринела решавању неког друштвеног проблема. Наиме, ове године по први пут биће посебно вредноване апликације које имају друштвено корисну намену, које доприносе решавању неког проблема у заједници или неким нашим суграђанима олакшавају комуникацију и сналажење у свакодневним ситуацијама. Будите слободни да истражујете и дате свој одговор на важна социјална питања који ће унапредити улогу Телекома Србија као друштвено одговорног члана заједнице.

До 10. октобра 2014. године потребно је да на адресу мтсандроид@телеком.рс пошаљете скенирану верзију пријаве са називом и кратким описом апликације, именом и саставом тима који може имати највише три члана. Пријава треба да буде на меморандуму школе и потребно је директор школе потврди својим потписом и печатом.  

Готове, функционалне верзије апликација, уз детаљан опис апликације тимови треба да пошаљу до  21. новембра 2014. године, такође на адресу мтсандроид@телеком.рс.  

Презентација радова и проглашење три најуспелије апликације биће одржано у Београду, током децембра 2014. године.

Награде које очекују најуспешније:

1.    Путовање у Барселону на ГСМА конгрес (Мобиле Wорлд Цонгресс)
2.    Таблет рачунари
3.    Смарт телефони

Цео документ са условима такмичења можете преузето ОВДЕ

gimn1.jpg